Adogatógépek tervezésével és gyártásával 1985-óta foglalkozunk. Ezen tevékenységet a saját 200 947-es lajstromszámú 1986-os szabadalom alapozta meg.

A 1998 óta a világ legnagyobb asztalitenisz felszereléseket forgalmazó cég beszállítói vagyunk. A Butterfly Co. Ltd. AMICUS márkanévvel a világ minden táján forgalmazza az általunk fejlesztett és gyártott gépeket.

Az AMICUS 1000, 2000 és 3000 adogató-gépek – a most gyártott gépek elődei – 2001-ben magas értékelést Magyar Termék Nagydíj pályázaton.

A legújabb fejlesztésű és gyártásban lévő AMICUS Mobile adogatógép család,-amely egy manapság divatos, kompakt (a gyűjtőhálójával egybeépített), nagyon könnyű, mobil, felhasználóbarát gépcsalád. A három kilövő korongból álló kilövőszerkezete világújdonság, amelynek köszönhetően nagyon stabilan, erősen, és bármilyen pörgéssel, akár oldalpörgéssel is kilőheti a labdákat.

A család három típusának (Basic, Advance, Professional) külső megjelenése, formája és a mechanikája szinte teljesen azonos, a köztük lévő tudáskülönbséget alapvetően az elektronikájuk közti eltérés eredményezi.

Az AMICUSOK a szabadalmazott labdaeltérítő egységüknek és a különlegesen könnyű kilövő korongjuknak köszönhetően, a világpiacon megtalálható legtöbb géppel ellentétben, lehetővé teszik bármilyen helyezésű, pörgésű és erősségű labdák felváltva történő adogatását programozhatóan vagy véletlenszerűen, és a kilövési magasság is állítható rajtuk.

A kilőtt labdák gyakorisága kb. 2O-12O labda/perc határok között folytonosan szabályozható.